!! Nieuw !!

 

Nieuw in de winkel , de verzorging en stylings-lijn van REF.

Het zweedse REF Stockholm heeft een eigentijdse , complete en professionele haarverzorgings- en stylingslijn. We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegangkelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoud, duurzaamheid, en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

Natuurlijke ingredienten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF. In lijn met onze filosofie gebruiken we enkel producten die 100% vegan zijn. Alle producten bevatten quinoa proteinen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking hebben voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt zichtbaar gezonder en krachtiger !. 

Sulfaatvrije shampoo; whatelse?

Heb je het HE-LE-MAAL gehad met je haar? Blijft het maar droog, dof en gespleten?

Wij hebben de oplossing voor de dagelijkse struggle van veel vrouwen: droge en gespleten haarpunten. En die is misschien wel veel makkelijker dan je had durven dromen: Sulfaatvrije shampoo.

Veel mensen hebben het vaak niet eens door: sulfaten zitten in vrijwel alle ‘normale’ shampoos. Het geeft een schoon gevoel, het schuimt lekker en het is ‘goed’ voor de portemonnee. Maar geloof ons: sulfaten zijn echt een NO GO!

Sulfaten zijn gevaarlijk: ze drogen de hoofdhuid uit, verstoren de haargroei en we krijgen ze niet meer uit het drinkwater gefilterd. Maar wat zijn nou eigenlijk sulfaten en wat zijn de alternatieven?

Wat zijn sulfaten?
‘Sulfaten’ is de verzamelnaam voor reinigers met ingrediënten zoals Sodium Lauryl Sulfaat (SLS) en Sodium Laureth Sulfaat (SLES). Beiden zijn stoffen die in combinatie met water gebruikt kunnen worden om olie en vet op te lossen. Om die reden worden ze veelvuldig gebruikt in schoonmaakmiddelen.

Een groot nadeel van deze chemicaliën is dat ze buiten talg en vuil ook makkelijk natuurlijke oliën in de hoofdhuid oplossen. Daardoor wordt de beschermlaag van de huid flink aangetast en krijg je last van een droge, schilferige en vochtarme huid. Het veroorzaakt huiduitslag, haaruitval en allergische reacties.

Je vraagt je misschien af waarom fabrikanten sulfaten gebruiken? Ze reinigen grondig, zijn goedkoop en ze zorgen voor schuim. Gelukkig is er steeds meer behoefte aan enerzijds verantwoord reinigen van de gevoelige en droge hoofdhuid en anderzijds het gebruik van verantwoorde producten voor mens en natuur.

REF Stockholm
In Zweden zijn ze ver op de tijd voor uit. Hier willen ze al ruim 15 jaar niks meer weten van sulfaten in (haar)cosmetica en is het vanzelfsprekend dat een shampoo sulfaatvrij is: Sulfaatvrije shampoo whatelse?!

Het Zweedse REF Stockholm produceert de beste sulfaatvrije shampoo. Door de essentiële veganistische ingrediënten hebben de shampoos een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking voor zowel de hoofdhuid als het haar. De sulfaatvrije shampoo gaat kleurvervaging tegen én het schuimt. Best of both, dus!
De hele verzorgingslijn van REF Stockholm is sulfaat- en parabeenvrij. Het zit in eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling. De heerlijke geuren, de recyclebare en hippe verpakkingen en de wetenschap dat de shampoos ook geen siliconen en kleurstoffen bevatten maakt ons fan!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: